Gymrooster

Gymlessen:

Op maandag en vrijdag worden de gymlessen gegeven door meester Bjorn. Het rooster ziet er als volgt uit:

Maandag

8:30-9:30 uur kleuters
9:45-10:45 uur groep 3
10:45-11:45 uur groep 4
13:00-14:00 uur groep 5/6/7 (kinderen verlaten de school via de deur van de gymzaal)

Vrijdag

8:30-9:30 uur groep 5/6/7 (kinderen kunnen direct naar de gymzaal)
9:45-10:45 uur groep 4
10:45-11:45 uur groep 3
12:30-13:30 uur kleuters

 

De kleuters starten op maandag met de gymles. Bij binnenkomst kunnen de kinderen zich omkleden in de kring. Mocht u daarbij willen helpen, graag!
Voor alle kinderen is het van belang dat zij goede gymschoenen dragen, geen balletschoentjes maar schoenen met een rubberen zool om uitglijden te voorkomen. Voor de kleuters is het handig om gymschoenen met klittenband aan te schaffen. Wilt u deze voorzien van naam en in de desbetreffende bak stoppen bij de ingang van het lokaal van juf Jolanda? De schoenen blijven op school. De gymkleding, een korte broek en T-shirt, kunnen in een tas aan de kapstok worden gehangen. Dit geldt voor alle kinderen van groep 1 t-m 7.
Kleuters hebben 2x in de week gym van meester Bjorn maar ook op andere dagen zal juf Jolanda in het speellokaal lessen lichamelijke oefening verzorgen.

 

De groepen van de midden en bovenbouw gymen in de grote gymzaal. Na de gym is het fijn om je even op te frissen, dus een handdoek is gewenst. Mocht het gebeuren dat iemand zijn of haar gymspullen is vergeten, dat kan natuurlijk een keer gebeuren, krijgen de kinderen een setje kleding van de school te leen. Dit wordt na de gymles mee naar huis gegeven met de vraag of u de kleding even wilt wassen en weer mee naar school wilt geven.
Het rooster van de gym kan in het schooljaar veranderen doordat de groepssamenstelling verandert i.v.m. nieuwe leerlingen die het komende schooljaar in kunnen instromen. De dagen veranderen echter niet.

 

Bijlage: informatieve brief mbt gymlessen