Nieuwsgierig naar ons onderwijs

U bent zich als ouder aan het oriënteren op een passende basisschool voor uw zoon of dochter. Het belangrijkste voor u is dat uw kind zich veilig en vertrouwd voelt en zich op school optimaal kan gaan ontwikkelen. We bieden een uitdagende leeromgeving waarin ieder kind wordt betrokken bij-en medeverantwoordelijk wordt gemaakt voor het eigen leerproces. Ons onderwijs wordt afgestemd op de ontwikkeling van de leerling. Kinderen leren niet alleen op school, maar in alle dagelijkse situaties. Daarom biedt Sterrenschool Het Universum alles onder één dak, in één vertrouwde en veilige omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Twee keer per jaar organiseren wij een informatieochtend op Het Universum. Tijdens deze ochtend zullen we u informeren over onze visie op onderwijs, onze werkwijze en de activiteiten die we organiseren. Er is ook gelegenheid om de school te bezichtigen en vragen te stellen. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag sfeer komen proeven, houd dan onze website in de gaten. Zodra de datum bekend is kunt u zich hier aanmelden.

Op dit moment zijn er nog enkele plekken beschikbaar voor komend schooljaar voor leerlingen in de groepen 2, 3, 4 en 7 (bijgewerkt op 15-5-24)

U kunt uw kind aanmelden voor de belangstellingslijst via dit aanmeldformulier.

Als er in de groep een plek beschikbaar is ontvangt u een aanmeldformulier. Na het ontvangen van uw ingevuld aanmeldformulier neemt een intern begeleider contact met u op om de overstapprocedure op te starten. Het uitgangspunt hierbij is of Het Universum een passende plek kan bieden. LET OP dit is dus geen garantie op plaatsing.

Helaas kunnen we dit schooljaar geen leerlingen meer plaatsen geboren in andere jaren. Voor de komende jaren werken wij voor alle groepen met een wachtlijst.

U vindt hier alle informatie aangaande ons aannamebeleid.
Met dit formulier kun u uw kind aanmelden voor de wachtlijst.